Galerij

Galerij

U kunt hier alle kunstwerken en schilderkunst bekijken die Riek gemaakt heeft. Deze zijn niet allemaal te koop, maar hier kunt u wel genieten van alle schilderkunst en kunstwerken die Riek gemaakt heeft! Vindt u de schilderijen mooi die u gezien heeft? Kijk dan snel in onze Webshop!

Inspiratie

Schilderen is Riek haar passie! In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om thuis of in de mooie natuur lekker te schilderen. Schilderen doet Riek al bijna haar hele leven, en ze heeft dus ook al veel ervaring opgedaan. Ze maakt het liefst gebruik van veel kleuren en vindt het leuk om vrolijke schilderijen te schilderen. Dieren, mensen en landschappen schilderen doet ze het liefst, maar ze schildert natuurlijk ook andere dingen. Riek houdt ervan te schilderen met relatief grote streken. En kan zo goed haar gevoel uiten in de schilderijen.

Ook vind Riek het heerlijk om kleiwerken te maken! Ook hier heeft ze veel ervaring mee. Ze maakt, bakt en bewerkt de kleiwerken zelf! Als ze kleiwerken maakt, maakt ze graag porseleinen serviezen of kleit ze graag dieren. Zoals al eerder aangegeven kunt u hier de kunstwerken en schilderkunst bekijken, maar ze zijn niet allemaal te koop. Ook de verkochte schilderijen blijven in de galerij, zodat iedereen er van kan genieten! Om te zien welke schilderijen wel te koop zijn kunt u in de webshop kijken!